در این حالت فرد مستعد ابتلا به انواع بیماریها میشود. در بدن ممکن است دو نوع نقص ایمنی ایجاد شود: نقص ایمنی اولیه و ثانویه
وزن مناسب را حفظ کنید: داشتن چاقی به عنوان یک عامل مهم در ایجاد بیماری های خود ایمنی، به ویژه در فردی که دارای استعداد ژنتیکی است، شناسایی شده است.
فشار خون پایین در بارداری معمولاً مشکلات جدیای ایجاد نمیکند و اکثر زنان میتوانند آن را در خانه کنترل کنند. فشارخون بسته به سطح انرژی، اضطراب، سبک زندگی و سطح استرس زنان تغییر میکند.
همانطور که گفتیم دیابت یک بیماری جدی است که با کاهش ترشح انسولین از لوزالمعده و کاهش حساسیت به انسولین در سلولهای ماهیچهای ایجاد میشود. علائم این بیماری با ادرار زیاد، تشنگی شدید، قند خون بالا و افزایش اشتها مشخص میشود.
پایین بودن فشار خون در دوران بارداری یک اتفاق کاملاً طبیعی است. نوسانات هورمونی و تغییرات گردش خون میتوانند فشار خون را (خصوصاً در سهماهه اول و دوم بارداری) کاهش دهند.
اگر زایمان سختی را تجربه کردهاید، ممکن است برای مدتی پس از تولد نوزاد، فشار خونتان همچنان پایین باشد. این اتفاق خصوصاً در صورتی رخ میدهد که خونریزی پس از زایمان داشته باشید.
برخی از گلبولهای سفید از نوع فاگوسیتها سلولهای پاتوژن و سایر سلولهای مرده بدن را شناسایی کرده و آنها در خود هضم میکنند. این سلولهای بیگانه خوار با ایجاد پاهای کاذب به وسیله غشای خود، پاتوژن درمان بیماریهای خود ایمنی را احاطه کرده و آن را میبلعند و درون وزیکولهای سیتوپلاسمی خود که دارای انزیمهای تجزیه کننده است وارد کرده و هضم میکنند.
پاسخی که توسط این مکانیسمهای ایمنی ایجاد میشود، غیر اختصاصی و عمومی است به این صورت که ایمنی که توسط این مکانیسم ایجاد شده به طور مستقیم تنها یک پاتوژن را هدف قرار نمیدهد بلکه سد دفاعی در برابر تمام عوامل عفونی ایجاد میکند.
باید این درمان را چندبار در هفته بهمدت یک یا دوماه تکرارکنید. اگر به بیماری پیسی دچارید، بهیادداشتهباشید که پوستتان به آفتاب حساس است.
طی حمله پاتوژن ممکن است سیستم ایمنی موادی را آزاد کند که باعث افزایش دمای بدن شده و موجب شوند که فرد تب کند.
همیشه باید قبل از این که هرگونه تغییر قابلتوجهی را در رژیم غذایی یا مصرف دارو اعمال کنید با پزشک مشورت کنید.
محتوای این مقاله صرفا برای افزایش آگاهی شماست. قبل از هرگونه اقدام، جهت درمان از پزشکان دکترتو مشاوره بگیرید.
در مصرف آنتیبیوتیکها باید به این نکته توجه کرد که این داروها باید مطابق تجویز و در مدت زمان معین مصرف شوند.
در سیستم ایمنی بدن انسان سه نوع مکانیسم ایمنی وجود دارد: ایمنی ذاتی، ایمنی اکتسابی و ایمنی انفعالی